Fotografera lookbook
1705
post-template-default,single,single-post,postid-1705,single-format-standard,theme-stockholm,qode-social-login-1.1.3,qode-restaurant-1.1.1,stockholm-core-1.2.1,woocommerce-no-js,select-child-theme-ver-1.1,select-theme-ver-5.2.1,ajax_fade,page_not_loaded,qode-elegant-product-list,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive

Fotografera lookbook

De senaste veckorna har jag fått leva min dröm fullt ut.

Fotografera lookbook.

Jag som ända sedan jag började fotografera, samlat på lookbooks från Nygårdsanna, NoaNoa,  Ole Lynggaard  mm och drömt om att få vara en del av detta underbara.

Nu är Sivmonicas >> sivmonica.se höst och vinterkollektion lanserad. Lookbook aw17.

Vi började tidigt i sommars med att leta upp en perfekt loaktion. Urban och hård men som inte tog fokus från kläderna.  Vi letade en naturlig utomhusstudio. Klädernas mjukhet och tidlöshet skulle stå i kontrast till modern stad.

Bland skatare och kikbikes fotade vi våra fantastiska modeller.

Vi har skapat magi.

No Comments

Post a Comment